Maanden zijn we achter de schermen bezig geweest: gepuzzeld tot we een nieuwe gastenlijst hadden, intakecalls gedaan, opnames gepland, maar vooral, we hebben nieuwe dj-vriendjes leren kennen en eindelijk kunnen we ze aan je voorstellen! 

Onze allereerste gast van onze derde seizoen is niemand minder dan Piccinni! Deze Gentse dj kan je vaak vinden in zijn tweede Casa, de Millie Vanillie en je schotelt hem best geen pasta met suiker voor (of koffie met kokossmaak)! Waarom? Dat ontdek je in onze eerste Rematch!

Met zijn 18 jaar is C-Track de jongste DJ van dit seizoen. Hij nam al deel aan MNM Start To DJ & de TAGMAG DJ Battle, waar hij tot in de finale raakte, maar telkens net naast het goud greep. De plannen voor deze zomer: draaien op de Exilir-stage op Tomorrowland! Wat zijn andere plannen zijn, dat ontdek je onze tweede aflevering!

Van het producen van zijn eigen songs tot het organiseren van DJ networking trips en alles daartussen. In 2019 kroonde Manuals zich tot winnaar van MNM Start To DJ én de STMPD RCRDS remixcompetitie en sindsdien ging het razendsnel! Intussen heeft hij al een aantal eigen nummers uitgebracht, maar hoe goed kent hij zijn eigen lyrics? Het antwoord kom je te weten in onze derde Rematch!