Onze eerste gast van seizoen 2 is niemand minder dan de winnaar van MNM Start to dj 2022: MagiK! Na het voorprogramma van Dimitri Vegas op Ibiza kan Klaas binnenkort ook Tomorrowland afvinken, want daar kan je hem deze zomer spotten! Hij heeft een passionele haat voor kamperen en hij heeft een verborgen talent!

Onze tweede gast is Simon Rodriguez! Je leerde hem misschien al kennen als Zenne, maar gaat nu als Simon Rodriguez door dj-land! Hij heeft een vaste residentie in Kokomo City Hoogstraten en staat deze zomer op Sunrise, maar zijn grote dromen liggen niet in eigen land.

In onze derde aflevering hebben we Livado te gast! Deze dj en waterrat kan je misschien kennen van Lloret of Albufeira, maar deelt ook vaak het podium met Thomas Van Achteren als Discobar Maxipret! Knalt désenchantée door de boxen, grote kans dat Livado in de buurt is, want hij is grote fan van Mylene Farmer!

In aflevering 4 hebben we Simon T te gast! Hij is resident in een club in Tenerife, maar wilt in de toekomst nog meer in het buitenland draaien! Naast zelf DJ en producer zijn geeft hij ook les aan de volgende generatie DJ's! Hij overwoog om een tattoo te laten zetten op Tomorrowland, maar of hij dat effectief gedaan heeft, dat ontdek je in deze aflevering!

Halfwayyyy!! Vandaag hebben we Waddox op bezoek! Hij stond al op Dance D-Vision en Student Kick-off, maar hij is vooral ook fotograaf en videograaf! Hij verliet vorig jaar TAGMAG om full-time Waddox te worden! Welke verhalen dat oplevert, dat hoor je in aflevering 5!

We hebben vandaag niet één, maar twee gasten in onze studio! Producer Fla$hback & zanger/rapper Knight brachten al samen een EP uit, met onder andere hun singles 'Doe Me Ding' en 'One Million'. Ze stonden ook al op Dance D-Vision en hebben vooral grote plannen voor de toekomst, waaronder een album! Ontdekken hoe dat album gaat heten? Dat doe je in aflevering 6!

Aflevering 7! Deze week hebben we Exception te gast! Je kon hem al spotten in regio Limburg, maar intussen zie je hem af en toe ook al eens opduiken in Antwerpen! Hij mocht vorige zomer al een aantal clubs in Lloret onveilig gaan maken en dat doet hij deze zomer gewoon opnieuw! Wat er nog op zijn zomerplanning staat, dat ontdek je in deze aflevering!

Onze eerste vrouwelijke gast is een feit, want deze week hebben we Karakals te gast in onze studio! In 2020 nam ze (toen nog in duo met Ivan) deel aan MNM Start to DJ! Ondanks dat ze niet wonnen, gingen er wel veel nieuwe deuren open! Intussen zit ze bij Code 16, doorkruist ze heel Vlaanderen en binnenkort zelfs door Europa, want ze staat deze zomer op de Belgian Stage op Balaton Sound!

Amper 2 jaar is hij DJ, maar Averix heeft intussen een hele hoop residenties en draaide al plaatjes in het zonnige Kreta! Hij tekende begin 2023 bij Beat Me Up en is klaar om de wereld te veroveren! Deze zomer staat hij onder andere op Sunrise, maar ook op Polé Polé op de Genste feesten! Je herkent hem aan zijn bandana, maar wat het verhaal daar nu achter is, dat ontdek je in deze voorlaatste Rematch van seizoen 2!

Seizoensfinale! All good things must come to an end en dus ook ons tweede seizoen van Rematch! Last but not least hebben we Michael Amani te gast in onze studio! Je zag hem ongetwijfeld al passeren op je For You Page op tiktok of je kwam zijn partyvlogs al tegen op Youtube! Na België is deze DJ en content creator ook stilaan Nederland aan het veroveren met zijn remixen én wie weet binnenkort ook met nieuwe eigen muziek!