Onze allereerste gast is Adix! Adix stond op het punt om te stoppen met draaien in februari, maar intussen stond hij in de Vooruit, Versuz en is hij resident in Yssis (Knokke) en Tamtam (Overpoort). Hij tekende onlangs een contract bij Beats got Mixed en draait deze zomer voor het eerst op een festival!

Voor onze tweede aflevering nodigen we Alles Kapot uit! Lou is een creatieve duizendpoot die zowel dj als fotograaf is, een eigen agency “we’re different” heeft en zijn eigen kledinglijn “Sorry I’m different” uitbracht!

Deze keer nodigen we BL4CKOUT uit! Deze dj en producer stond vorig semester meerdere keren in Twitch in Overpoort, maar duikt binnenkort weer de studio in!  Hij werd Carré ook al eens buitengezet en als hij gaat feesten, kan je wel eens een telefoontje krijgen van hem als hij onderweg is naar huis! Hij vertelt ook dé ultieme tip om gratis drank te krijgen! Of BL4CKOUT effectief black-out gaat tijdens het uitgaan, ontdek je in de derde aflevering van Rematch!

In deze vierde aflevering spreken we met Rumour! Ruben was op weg om zijn eerste festival te draaien, maar daar kwam corona een stokje voor steken. Hij is intussen resident in 3 clubs in de overpoort en had vorig semester maar liefst 51 bookings!

Onze vijfde gast is Rover! Robbe is resident in Tamtam en Niche (Overpoort) en stond vorig weekend op de Beats Got Mixed-stage op Dance D-vision in zijn eigen hometown Zottegem! Hij bracht al eigen platen uit, waaronder Bailar Lento en French Kiss, maar vertelt dat er nog een plaat klaar ligt! Of die plaat effectief uitkomt, kom je te weten in de vijfde Rematch!

Milex is nog maar 17, maar ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij veel plannen de komende maanden! Er staan een aantal grote boekings op de agenda voor september! Zijn vriendin en persoonlijke fotografe Dorine gaat mee naar elke boeking en sleurden we nu zelfs mee achter de microfoon! 

Deze week hebben we duracell-konijn Voltrack te gast! Hij werd tweede bij mnm start to dj 2020, maar is intussen resident in Kokomo City (Hoogstraten) en Tamtam (overpoort)! Hij speelde al op Sunset en heeft grote plannen voor de toekomst! Ontdekken waarom “We go jim” zijn lifequote is? Dat doe je in episode 7 van Rematch!

In onze achtste Rematch spreken we met Beatro! Deze dj uit Tienen combineert het dj-leven met een eigen mobiele bar, de organisatie van zijn eigen fuif Fatal en het leven als student (en hopelijk binnenkort het leven als leerkracht!). Hij vinkte deze zomer Suikerrock en Tomorrowland van zijn bucketlist, dus is het tijd om nieuwe dromen te zoeken!

In onze voorlaatste Rematch is Avenue te gast! Deze Manuals-lookalike hoorde je misschien al op je radio tijdens mnm start to dj 2022 of je zag hem misschien Beachweekend openen. Hij start binnenkort een nieuwe studie, maar vertelt eerst nog bij ons wat hij allemaal al uitstak in zijn dj-carrière!

In deze allerlaatste Rematch (ja, ja, de laatste van het seizoen!) spreken we met Creator over zijn Beta Houses in Tamtam, maar ook over zijn studies en over zijn toekomstplannen! Deze gezellige dj heeft maar liefst 3 residenties en stond op een hele hoop festivals deze zomer! Oh ja, one more thing, wil je weten waar we de naam ‘Rematch’ vandaan halen en waarom we uit rode bekers drinken? Dat hoor je in deze episode!