10 weken lang nemen we jullie mee op avontuur door de Vlaamse dj-wereld en stellen we je wekelijks voor aan een nieuwe gast! No worries, het is echt megacool, het gaat van de gekste backstageverhalen (iets met water van Flo Windey) tot diepe quotes over het leven (iets met genieten en uw hart volgen)!

Meet the team

Julie

Julie is het structurele brein achter Rematch! Ze maakt de planningen, communiceert met partners en verzorgt de post-productie.

Julie is een creatieve duizendpoot die afstudeerde als journalist. Momenteel volgt ze nog een extra opleiding: Branding & Advertising. Tussendoor runt ze nog haar eigen bedrijfje als freelance fotograaf.

.

Evelyn

Evelyn is een 21-jarige Media en Entertainment Business student. Ze maakte recent een studieswitch omdat ze merkte dat media en creëren echt haar ding zijn!

Daarnaast heeft ze een passie voor reizen en wil ze dit later combineren met een job in de mediasector. In ons Rematch-team vervult zij vooral de creatieve taken, zoals het maken van visuals en het uitwerken van ideeën!

Onze naam heeft alles te maken met onze gast uit aflevering 10 van seizoen 1: DJ Creator! Begin 2022 ging hij enkele dagen naar Amsterdam. Op zijn Instagram-stories kon je zijn avonturen volgen en op dag 2 ging hij, na een nachtje uit, een Rematch houden: Creator vs Amsterdam. Julie & Evelyn vonden dit een grappig idee. Omdat dit duo vaak in het Gentse nachtleven te vinden was, hielden ze hun eigen rematch: Juls & Eves vs Overpoort. Daarna kwam het idee om een podcast te maken en aangezien we heel wat deejays leerden kennen tijdens onze rematchen, leek dit ons dé perfecte naam!

Allemaal leuk, zo'n podcast, maar hoe begonnen Julie & Evelyn als twee full-time studenten aan dit avontuur?

Dit duo leerde elkaar kennen tijdens het uitgaan, maar ze ontdekten al snel dat er een veel mooiere vriendschap in zat! Toen stuikten ze op een podcast van een artiestenbureau, waar een aantal van hun bevriende deejays getekend zijn. Het agency startte deze podcast toen de agenda's van de artiesten leeg waren door corona. Toen het nachtleven terug op gang kwam, was er geen tijd meer voor dit projectje, dus kregen Julie en Evelyn het idee om het concept nieuw leven in te blazen.

Al snel (lees: amper een vijftal uur later) hadden ze een logo, een gastenlijst en een opnamestudio! Ondanks het razendsnelle tempo, was het toch even afwachten. Zouden de gasten wel willen komen? Zijn mensen wel geïnteresseerd in het leven van een deejay? Is dit wel te combineren met full-time naar school gaan?

De eerste aflevering kwam online en viel direct in de smaak! Af en toe was het een race tegen de tijd om de aflevering op tijd af te krijgen, maar het was het allemaal meer dat waard! Ze kregen niet alleen liefde van de luisteraars terug, maar er ontstonden ook prachtige vriendschappen in de opnamestudio! De gasten werden in vele gevallen ook goede vrienden en als ze nu ergens in de buurt op een line-up te zien zijn, staat team Rematch vaak op de eerste rij om te supporteren!